Welkom

Den Hollander Bouwadvies en Ontwerp, opgericht in 1995, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot bureau met een uitgesproken brede dienstverlening. De dienstverlening omvat het gehele advies-, teken- en coördinatietraject ten aanzien van bouw- of verbouwprojecten. Naargelang de wens van onze opdrachtgevers begeleiden we het totaaltraject of worden deelopdrachten verzorgd. Den Hollander werkt voor zowel zakelijke opdrachtgevers waaronder gemeenten, projectontwikkelaars, ondernemers, woningcorporaties, onderwijsstichtingen en zorginstellingen als particuliere opdrachtgevers.

Bedrijfsvideo

Werkwijze

Van idee naar realisatie vergt een gedegen werkwijze. Wij gaan met onze opdrachtgever in gesprek om zo tot een optimale beeldvorming van het gewenste resultaat te komen

Nieuws

Nieuwsoverzicht den Hollander bouwadvies en ontwerp. Volg ons op onze blog en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe projecten en gerealiseerde projecten.

 

Projecten

Den Hollander beschikt over ruime ervaring in het adviseren, ontwerpen en managen op bouwkundig gebied. Bekijk onze gerealiseerde projecten en waar we mee bezig zijn.

Contact

Meer weten over de diensten van Den Hollander, laat eenvoudig uw gegevens achter in ons contactformulier, bel ons op 0168 – 403 041 of mail naar: info @ dhbouwadvies.nl.

Referenties